login  Naam:   Wachtwoord: 
Registreer je!
 Downloads:
Downloads > Overige programma's > Microsoft Virtual PC 2004 Rapporteer dit aan de crew

Algemene informatie:
Naam van de download: Microsoft Virtual PC 2004
URL van de uitgeverij: http://www.microsoft.com
Grootte: 18.2 MB
Type: Freeware
Extensie: exe
Hits: 33
Melden:
Gepost door: Mushu

Commentaar:
Virtual PC 2004 is een zogeheten virtualisatietoepassing, waarmee u bovenop Windows XP een ander besturingssysteem draait als 'gast'. Het gast-OS heeft zijn eigen virtuele pc-omgeving, waardoor alles draait zoals op een volwaardige pc. Wel is het zo dat een virtueel systeem processorintensief is; de prestaties van het gevirtualiseerde besturingssysteem zijn dan ook minder goed dan op een aparte pc. Het is vooral van belang dat u over veel geheugen beschikt.

Officieel ondersteunt Virtual PC 2004 alle oude versies van Windows vanaf Windows 95, MS-DOS 6.22 en OS/2. Maar ook sommige andere x86-besturingssystemen kunnen erop draaien. Voor Linux-smaken is het een kwestie van uitproberen. De ene distributie zal werken, de andere niet.

U kunt zelfs gelijktijdig meerdere gastbesturingssystemen draaien. Elk extra virtueel OS vereist echter weer extra geheugen en ruimte op de harde schijf.

Onderstaande link voert u naar de bijbehorende downloadpagina van Microsoft. Houd er overigens rekening mee dat u besturingssystemen wel (virtueel) moet installeren. U heeft daartoe de juiste installatieschijven nodig. Windows 2000/XP
Afbeelding/Screenshot:




 
© 2002-2024 Sitemasters.be - Regels - Laadtijd: 0.008s