login  Naam:   Wachtwoord: 
Registreer je!
 Boeken:

Boeken > Grafisch > Creatief met Photoshop 6

Algemene informatie:
Titel van het boek: Creatief met Photoshop 6
Auteur(s): Günter Schuler
Prijs: € 45 ,25
Jaar van uitgave: 2001
Aantal pagina's: 462
ISBN: 90-5167-393-0

Uitgeverij:
Uitgeverij: Easy Computing
Website: http://www.easycomputing.com

Commentaar:
In dit boek staan vooral de creatieve mogelijkheden van het programma voor beeldbewerking centraal. er wordt aandacht besteed aan drie hoofdthema's die vaak te summier worden toegelicht: de theoretische aspecten van het programma die onontbeerlijk zijn voor ambitieuze, creatieve en professionele beeldbewerking; verschillende thema's die vooral verband houden met creatieve beeldbewerking en
allerlei interessante informatie over automatisering, resources en bestanden. Hierbij wordt ook uitgelegd hoe u afbeeldingen voorbereidt op het web en acties en plug-ins gebruikt. De basisprincipes van het programma, de creatieve tips van insiders en de grote hoeveelheid achtergrondinformatie over beeldbewerking worden in dit boek niet als droge theorie, maar spelenderwijs en op een intuïtieve manier meegedeeld. Hierbij wordt u als gebruiker voortdurend aangemoedigd te experimenteren en uw eigen weg te zoeken om afbeeldingen op een creatieve manier te bewerken. Onderwerpen: de logistiek van Photoshop: een hoofdstuk met diagrammen en tabellen; nieuwe functies in Photoshop 6: stijlen, bestanden, tekst, warping, watermerken en bestandsformaten; afbeeldingen optimaliseren en vormgeven; creatief aan de slag met Photoshop: een overzicht van de teken- en schildertechnieken en effecten voor lijntekeningen; popart, graffiti en linoleumdruk; programmaonafhankelijke functies: Photoshop 6 & Illustrator 9; covers ontwerpen: bepaalde aspecten benadrukken en zachte maskers gebruiken; met plug-ins, acties (inclusief stapelbewerking) en functietoetsen werken; plug-ins maken: eigen filters en de Filter Factory gebruiken.
Op cd-rom: testversie van Photoshop, Illustrator en Streamline; demoversies van plug-ins, afbeeldingen, texturen, voorbeeldbestanden en voorbeelden van programma-instellingen om te oefenen.
Afbeelding:

 
© 2002-2024 Sitemasters.be - Regels - Laadtijd: 0.006s