login  Naam:   Wachtwoord: 
Registreer je!
 Boeken:

Boeken > ASP > Basiscursus ASP.NET

Algemene informatie:
Titel van het boek: Basiscursus ASP.NET
Auteur(s): Peter Kassenaar
Prijs: € 19 ,95
Jaar van uitgave: 2003
Aantal pagina's: 278
ISBN: 9039519579

Uitgeverij:
Uitgeverij: Academic Service
Website: http://www.kassenaar.com/

Commentaar:
Deze basiscursus behandelt de grondbeginselen van het .NET framework en het ontwerpen van dynamische websites met ASP.NET. Het boek is geschikt voor webdesigners met kennis van HTML, die hun vaardigheden willen uitbreiden naar het ontwikkelen van complete webapplicaties voor .NET.

Naast de opbouw en installatie van het .NET framework komen onderwerpen aan de orde als de architectuur van ASP.NET pagina's en -applicaties, ASP.NET Web controls, het vormgeven van ASP.NET webformulieren, de koppeling met databases en het verzenden van e-mail vanuit ASP.NET. Ook is een aparte appendix opgenomen voor hen die overstappen van classic ASP naar ASP.NET. Vanaf de eerste installatiestappen naar een complete ASP.NET website!


Het boek bevat niet alleen duidelijke aanwijzingen voor het werken met ASP.NET-code, maar behandelt ook het downloaden en installeren van alle .NET-componenten die nodig zijn om goede ASP.NET-pagina's te kunnen maken. Dit ontbreekt vaak in andere boeken.

cd-rom
Bij dit boek is ook een aparte cd-rom geproduceerd met daarop een groot aantal videodemo's die ondersteunend werken bij de bestudering van de inhoud van dit boek. De auteur heeft een aantal video's met demonstraties opgenomen waarin hij live uit de doeken doet hoe het .NET-framework nou precies in elkaar zit, hoe u een bepaalde oefening uitvoert en wat vervolgens het resultaat daarvan is. Als bonus zijn op de cd-rom tevens een aantal artikelen aanwezig waarin enkele meer gevorderde ASP.NET-technieken worden besproken. De inhoud van de cd staat los van de tekst van het boek, maar ze ondersteunen elkaar wel. Wilt u meer weten over deze cd-rom, kijk dan ook op www.kassenaar.com/aspnet/. Hier kunt u een aantal voorbeeldclips bekijken en vindt u een bestelformulier.
Klik hier voor meer informatie over het boek.
Afbeelding:

 
© 2002-2024 Sitemasters.be - Regels - Laadtijd: 0.006s