login  Naam:   Wachtwoord: 
Registreer je!
 Boeken:

Boeken > ASP > ASP.NET in 24 uur

Algemene informatie:
Titel van het boek: ASP.NET in 24 uur
Auteur(s): Martin, J
Prijs: € 32 ,95
Jaar van uitgave: 2002
Aantal pagina's: 490
ISBN: 9043005398

Uitgeverij:
Uitgeverij: Pearson Education Benelux
Website: http://www.pearsoneducation.nl

Commentaar:
ASP.NET is de nieuwe versie van Microsoft van ASP, waarmee je webgeoriënteerde applicaties en services kan ontwikkelen. Het is onderdeel van het .NET-platform van Microsoft. Microsoft .NET is de langetermijnvisie van Microsoft voor een nieuwe generatie internetsoftware en -services die klanten en bedrijven toegang bieden tot het web op de manier zoals zij dat willen: op elk gewenst moment, op elk gewenste plaats en met elk gewenst apparaat.

Dit boek is geeft een introductie in ASP.NET voor beginnende programmeurs. Het gaat in op de structuur en de syntax van ASP.NET. Ook wordt onder andere aan de hand van voorbeelden ingegaan op VB.NET en C#. De lezer leert zelf een ASP.NET-applicatie te maken en krijgt uitleg over het manipuleren van data en over beveiliging. De Engelstalige website bij dit boek bevat alle codes van de voorbeelden in het boek en ook tips van de auteurs.

Joe Martin is een consultant die gespecialiseerd is in het ontwerpen en ontwikkelen van applicaties voor internet. Hij heeft ervaring met Visual Basic, ASP, SQL Server en Oracle.
Brett Tomson programmeert Client/Server- en webgeoriënteerde programma's voor diverse internationale bedrijven. Hij is gecertificeerd in MCSD, MCSE en MCP+I. Hij is ook eigenaar van Osiris Interactive, een bedrijf wat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van webapplicaties, grafisch ontwerp, training en consultancy.
Afbeelding:

 
© 2002-2024 Sitemasters.be - Regels - Laadtijd: 0.007s