login  Naam:   Wachtwoord: 
Registreer je!
 Boeken:

Boeken > CGI/PERL > Perl in 24 uur

Algemene informatie:
Titel van het boek: Perl in 24 uur
Auteur(s): Pierce, C.
Prijs: € 36 ,95
Jaar van uitgave: 2002
Aantal pagina's: 520
ISBN: 9043006165

Uitgeverij:
Uitgeverij: Pearson Education Benelux
Website: http://www.pearsoneducation.nl

Commentaar:
Over Perl

Afkorting van Practical Extraction and Report Language. Het is een populaire programmeertaal om CGI-scripts voor toepassingen te maken voor UNIX-systemen, bijvoorbeeld voor het ontwerpen van invulformulieren en allerlei andere toepassingen op internet. Het is beschikbaar voor Mac en Windows. Perl is een van de belangrijkste programmeertalen voor internet en is constant aan verandering onderhevig.

Over het boek

Dit boek bevat 24 lessen om de basis van Perl (versie 5.6) te leren en om Perl te leren toepassen voor webontwikkeling. Het behandelt onder andere de basis van CGI, het maken van een gegevensverzameling, formulieren van meerdere pagina’s en e-mailformulieren. De CD-rom bevat een complete Perl starters kit voor Windows, Mac en Unix.

De auteur

Clinton Pierce is softwareontwikkelaar, programmeerinstructeur, webontwikkelaar en consultant. De afgelopen vijf jaar heeft hij vragen over Perl beantwoord op Usenet en schreef hij lesmateriaal over. Hij schrijft voor het Perl Journal en is auteur van Perl Developer’s Dictionary (Sams)
Afbeelding:

 
© 2002-2024 Sitemasters.be - Regels - Laadtijd: 0.006s