login  Naam:   Wachtwoord: 
Registreer je!
 Boeken:

Boeken > Java & Javascript > Java 2 in 21 dagen

Algemene informatie:
Titel van het boek: Java 2 in 21 dagen
Auteur(s): Laura Lemay
Prijs: € 54 ,95
Jaar van uitgave: 2001
Aantal pagina's: 744
ISBN: 9043003956

Uitgeverij:
Uitgeverij: Pearson Education Benelux
Website: http://www.pearsoneducation.nl

Commentaar:
Het product:

Java 2 SDK, standaard editie, versie 1.3 is de nieuwste versie van de Java standaard editie sinds Java 2 was uitgebracht in 1998.

Het boek:
In dit boek leer je de nieuwste mogelijkheden van Java 2. Je leert hoe je applets toevoegt aan je webpagina, stand-alone-applicaties toevoegt en er is veel aandacht voor Swing. De kracht van dit boek zit in de vele voorbeelden en de stapsgewijze opbouw.

In de serie:

In 21 dagen leer je nieuwe kennis te gebruiken en vaardigheden van Java 2 toe te passen. Beginnend bij de basis word je langzaam naar de meer complexe onderdelen van een onderwerp geleid. Vele voorbeelden, makkelijk te begrijpen technieken en de kennistoetsende vragen aan het eind van elk hoofdstuk zorgen voor een eenvoudige en grondige leermethode. Voor elk onderwerp heb je één dag nodig en dus ben je na 21 dagen een Java 2-expert.

De auteurs:

Laura Lemay staat bekend om haar heldere uitleg van de meest technische termen en het gebruik van veel voorbeelden. Eerder heeft zij dit waargemaakt in haar boeken over het ontwerpen van webpagina's. Rogers Cadenhead heeft een heldere en praktische schrijfstijl. Ook hij heeft andere succesvolle boeken op zijn naam staan.
Afbeelding:

 
© 2002-2019 Sitemasters.be - Regels - Laadtijd: 0.006s