login  Naam:   Wachtwoord: 
Registreer je!
 Boeken:

Boeken > Java & Javascript > Java 2 in 24 uur

Algemene informatie:
Titel van het boek: Java 2 in 24 uur
Auteur(s): Rogers Cadenhead
Prijs: € 32 ,95
Jaar van uitgave: 2003
Aantal pagina's: 560
ISBN: 9043007420

Uitgeverij:
Uitgeverij: Pearson Education Benelux
Website: http://www.pearsoneducation.nl

Commentaar:
Over Java:

Java is ontwikkeld door Sun en is afgeleid van C++. Het voordeel van Java is dat het ‘klein’ is. Daardoor is het niet alleen geschikt voor het ontwikkelen van applicaties op de pc maar ook voor het programmeren van allerlei andere apparaten zoals pda’s en mobiele telefoons. Op dit moment zijn er wereldwijd zo’n twee miljoen professionele java-programmeurs en de verwachtingen zijn dat dit aantal in 2004 verdubbeld is. Ook in het onderwijs is Java een populaire programmeertaal.

Over het boek:

Rogers Cadenhead leert de lezer zonder enige programmeerervaring alles wat hij moet weten voor het maken van eenvoudige Java-programma’s en -applets. Het boek begint op een lager niveau dan Java 2 in 21 dagen en behandelt de basis van Java-programmeren in een rustig tempo. Door de korte, duidelijke hoofstukken, de heldere schrijfstijl en een vleugje humor is dit een ideaal boek voor de beginnende programmeur. Het boek behandelt versie 1.4 van de Java 2 Standard Edition SDK.

Over de auteur:

Rogers Cadenhead is schrijver, programmeur en webontwikkelaar. Hij beheert de Cruel site of the Day en diverse andere sites (bijvoorbeeld zijn weblog). Hij heeft al negen boeken op zijn naam staan waaronder Java 2 in 21 dagen en Microsoft Frontpage 2002 in 24 uur.
Afbeelding:

 
© 2002-2019 Sitemasters.be - Regels - Laadtijd: 0.01s