login  Naam:   Wachtwoord: 
Registreer je!
 Boeken:

Boeken > HTML & CSS > SNELGIDS FRONTPAGE 2003

Algemene informatie:
Titel van het boek: SNELGIDS FRONTPAGE 2003
Auteur(s): Ko Lammers/Antoinette Gladdines
Prijs: € 9 ,95
Jaar van uitgave: 0
Aantal pagina's: 160
ISBN: 9045634759

Uitgeverij:
Uitgeverij: Easy Computing
Website: http://www.easycomputing.com

Commentaar:
Omschrijving

Peer-to-peer bestandsoverdracht is voor veel mensen niet meer weg te denken uit hun huidige internetbezigheden. Via deze netwerken kunt u namelijk muziek, programma’s, afbeeldingen, media inhoud en zelfs hele films downloaden. KaZaA is een van de bekendste en grootste peer-to-peer netwerken. Maar behalve KaZaA bestaan er nog veel meer netwerken die op soortgelijke leest geschoeid zijn.
In dit boek wordt een aantal van deze netwerken besproken. Er wordt onder andere ingegaan op de mogelijkheden en nadelen van de verschillende systemen, de eventuele kosten, de zoekfunctie en het afspelen van gedownloade bestanden.
Behalve aan deze kant van de medaille, wordt er ook aandacht besteed aan minder positieve kanten. Er wordt ingegaan op de wettelijke situatie die sinds Napster misschien iets duidelijker is geworden, maar toch nog veel vraagtekens oproept.
Een ander punt ten nadele van deze systemen vormen de spyware, de virussen en de vele reclame die u ongewild op uw computer krijgt. Er worden enkele mogelijkheden besproken waarmee u dit kunt voorkomen of de ongewenste bestanden kunt verwijderen.
Dit boek beschrijft ook andere manieren om bestanden, waaronder muziek, van het internet te downloaden. U kunt zelfs muziek van de internetradio opnemen.
Tot slot wordt er aandacht besteed aan de nieuwste ontwikkelingen en mogelijkheden die misschien nog heel wat beloven voor de toekomst.

Highlights:
Peer-to-peer netwerken: mogelijkheden en nadelen
Wat kost dat? Het eventuele kostenplaatje van bepaalde netwerken
Downloaden en uploaden: verschillende werkwijzen
Bescherming tegen spyware en reclame
Napster: oude en nieuwe vorm
De werking van KaZaA, iMesh, Morpheus, eDonkey, enzovoort
Evoluties en ontwikkelingen in de toekomst
Afbeelding:

 
© 2002-2024 Sitemasters.be - Regels - Laadtijd: 0.004s