login  Naam:   Wachtwoord: 
Registreer je!
 Boeken:

Boeken > PHP & (My)SQL > PHP voor Flash voor en door ontwerpers

Algemene informatie:
Titel van het boek: PHP voor Flash voor en door ontwerpers
Auteur(s): Webster, S.
Prijs: € 29 ,95
Jaar van uitgave: 2002
Aantal pagina's: 453
ISBN: 9039519765

Uitgeverij:
Uitgeverij: Academic Service
Website: http://www.academicservice.nl

Commentaar:
PHP is een krachtige, eenvoudig te leren scripttaal die gebruikt wordt op zo'n zeven miljoen domeinen. Omdat het platformonafhankelijk en open source is, levert PHP in combinatie met Flash mooie, boeiende en interactieve webbelevenissen op. Als het ook nog gecombineerd wordt met de open source databaseoplossing MySQL, biedt PHP de snelste manier om Flash-movies van real-time dynamische inhoud te voorzien. Brede functionaliteit, elegante eenvoud: de schoonheid van Flash en de hersenen van PHP.

De serie Voor en door ontwerpers is gebaseerd op de reeks Foundation van friends of ED. De boeken hebben tot doel u door de beginselen te leiden - en verder - door u de informatie en de inspiratie te geven die u nodig hebt om vernieuwende, interactieve webtoepassingen te maken. Halverwege dit boek bent u voldoende bekend met de taal PHP om te weten wat u wilt met integratie van databases en praktische kwaliteits-toepassingen van hoge kwaliteit. Dit boek brengt u daar via levensechte voorbeelden, praktische lessen en een ontwerpervriendelijke benadering.

Voor wie is dit boek geschreven?


Dit boek belicht vanuit een op de ontwerper gerichte invalshoek alle aspecten van PHP en MySQL en is in het bijzonder geschreven voor:
-Flash-ontwerpers die een dynamisch accent aan hun website willen toevoegen.
-ontwerpers die een toegankelijke en nuttige gids verlangen om PHP in een website vol afbeeldingen te gebruiken.
Afbeelding:

 
© 2002-2019 Sitemasters.be - Regels - Laadtijd: 0.009s