login  Naam:   Wachtwoord: 
Registreer je!
 Boeken:

Boeken > PHP & (My)SQL > Snel op weg PHP voor het World Wide Web

Algemene informatie:
Titel van het boek: Snel op weg PHP voor het World Wide Web
Auteur(s): Larry Ullman
Prijs: € 27 ,95
Jaar van uitgave: 2002
Aantal pagina's: 312
ISBN: 9043005452

Uitgeverij:
Uitgeverij: Pearson Education Benelux
Website: http://www.pearsoneducation.nl

Commentaar:
Over PHP:

PHP is een zogenoemde server-sideprogrammeertaal. Dit wil zeggen dat alle programma’s die in PHP zijn geschreven worden uitgevoerd door een webserver. Het voordeel van een server-sideprogrammeertaal is dat de daadwerkelijke programmacode verborgen blijft voor de bezoeker van een site: de webserver voert de PHP-code uit, waardoor een webpagina ‘live’ in elkaar wordt gezet en aan de bezoeker wordt getoond. Een bezoeker krijgt daardoor de PHP-code zelf nooit te zien. PHP is speciaal geschreven om websites te ontwikkelen en is gemakkelijker te leren dan programmeertalen zoals C en Java. PHP ondersteunt diverse databases.

Over het boek:

Er zijn maar weinig handleidingen over PHP op de markt voor website ontwikkelaars die HTML beheersen, maar geen ervaren programmeurs zijn. De meeste boeken zijn geschreven op professioneel niveau. Deze snel op weg is juist wel bedoeld om beginnende gebruikers van PHP op weg te helpen. Het boek begint bij de basis en aan de hand van voorbeeldscripts leert de lezer precies wat hij moet weten. Op de Engelstalige website van dit boek kunnen de scripts uit dit boek worden gedownload.

De auteur:

Larry Ullman is een ervaren PHP-programmeur. Op het moment is hij de belangrijkste programmeur bij Com-Insights, een aanbieder van digitale mediaservices. Hij heeft zichzelf gespecialiseerd in het maken van dynamische websites en geeft les in PHP.
Afbeelding:

 
© 2002-2019 Sitemasters.be - Regels - Laadtijd: 0.008s