login  Naam:   Wachtwoord: 
Registreer je!
 Boeken:

Boeken > PHP & (My)SQL > Zend PHP 5 Certification Study Guide

Algemene informatie:
Titel van het boek: Zend PHP 5 Certification Study Guide
Auteur(s): Davey Shafik & Ben Ramsey
Prijs: € 33 ,50
Jaar van uitgave: 2006
Aantal pagina's: 278
ISBN: 0-9738621-4-9

Uitgeverij:
Uitgeverij: PHP|Architect / Nanobooks
Website: http://www.phparch.com

Commentaar:
Zend's nieuwe PHP 5 Certification Exam is een uitstekend instrument voor professionele PHP ontwikkelaars die zich in de praktijk willen onderscheiden.

De Study Guide, geschreven en uitgegeven door de uitgevers van php|architect, is de meest uitgebreide voorbereiding voor hen die aan het examen deel willen nemen.

Geschreven door PHP professionals en Zend Certified Engineers, Davey Shafik en Ben Ramsey. Reviewed door PHP ontwikkelaar Derick Rethans, is de Study Guide het beste boek dat kandidaten op het examen voorbereidt.

De volgende onderwerpen komen aan de orde:

* PHP Basics
* Functions
* Arrays
* Strings and Patterns
* Web Features
* PHP 4/5 Differences
* Object Oriented Programming
* Design and Theory
* Security
* Databases and SQL
* XML and Web Services
* Files and Streams


Door de nauwe samenwerking tussen Zend en php|architect bevat het boek alle onderwerpen die in het examen voorkomen. Ook voor hen die niet aan het examen deelnemen bevat het boek zoveel referentiemateriaal dat dit boek bij elke PHP ontwikkelaar op het bureau moet liggen.

<b>De auteurs</b>
Davey Shafik is fulltime PHP ontwikkelaar met ruim 8 jaar ervaring in PHP en PHP gerelateerde technologie. Als schrijver van artikelen voor php|architect en Internationaal PHP Magazine probeert Davey zich scherp te houden door problemen te benaderen vanuit verschillende gezichtspunten en daardoor tot oplossingen te komen. Davey is spreker bij PHP conferenties en is contributor van Zend Framework en het PEAR project. David is Zend PHP 4 en PHP 5 gecertificeerd.

Ben Ramsey is software engineer bij Art & Logic, een software ontwikkelingsbedrijf, te Pasadena, Californië. Hij wordt gezien als een van de leiders van de PHP community. Zijn betrokkenheid bij de PHP community blijkt uit zijn staat van dienst als medeoprichter van PHP Security Consortium, medeoprichter van Atlanta PHP en Zend Certified Engineer. Ben blogt, spreekt en schrijft over PHP. Ben's blogs over PHP en PHP gerelateerde technieken zijn te lezen op http://benramsey.com.
Afbeelding:

 
© 2002-2024 Sitemasters.be - Regels - Laadtijd: 0.007s